Professionel tagrenovering og lægning af nyt tag

Er taget ved at være slidt? Eller er du træt af de materialer, det er lavet i? Hos Brændegaard Byg ApS er vi specialister i tagrenovering, tagreparation og lægning af nyt tag for både private og erhverv. Vi udfører ofte tagarbejde i områderne nær Brenderup, Middelfart, Bogense og Nordfyn men vi kører gerne på resten af Fyn.

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. En tagrenovering er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft. Se eksempler på tagarbejde her.

Hvad koster et nyt tag?

Udskiftning af tag, tagservice og tagrenovering har forskellige priser alt efter, hvor meget der skal laves. Det afhænger af forskellige faktorer, der bl.a. kan være:

  • Størrelsen på taget.
  • Valg af tagmateriale.
  • Om taget skal være med eller uden tagvinduer.
  • Om der skal udskiftes tagrender og nedløb, og hvilke materialer de i så fald skal være i.

Vi tilbyder vejledning og rådgivning ved tagrenovering

Hvis taget skal skiftes, er der en verden af muligheder inden for tagrenovering. Vi rådgiver, vejleder og inspirerer med udgangspunkt i dit hus.​

Vi er din professionelle samarbejdspartner til tagarbejde, hvor ingen opgaver er for store eller for små. Vi laver alt fra små tagreparationer til lægning af et helt nyt tag.

​Vi tilbyder dog en billig pris på alle vores services. Du er altid velkommen til at kontakte os for et tilbud på din opgave, hvis du gerne vil have noget konkret at forholde dig til. Det er ganske uforpligtende.

Er en tagrenovering tiltrængt, står vi klar til at rådgive dig til den rette løsning. Vi har mange års erfaring i branchen, og har altid fokus på glade kunder og høj kvalitet. Du kan derfor trygt vælge os til at udføre din tagopgave. 

Ring og få et godt tilbud på tagrenovering

Står du overfor en kommende tagrenovering, der forudsætter en kompetent fagmand, hører vi gerne fra dig. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til priser, muligheder, materialer eller noget helt andet. Vi kommer som sagt gerne ud og ser på opgaven samt giver et uforpligtende tilbud.

Ring til os allerede i dag på telefon: 22 53 58 52 eller send os en e-mail: a@braendegaardbyg.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Vi ser frem til at hjælpe dig med renovering af tag!

​Referencer

Nyt 202 m2 tegltag fra Komproment og Plastmo tagrender til hus i Odense

Nyt 202 m2 tag med Gigant sort ædelengoberet teglsten fra Komproment med 30 års totalgaranti. Undertaget er Viking 400, hvor der er 40 års produkt garanti og 20 års totalgaranti fra leverandøren.

Udhæng er lavet i Ivarplank fra Cedral A/S og grundmalede underlister. Tagrenden er Plastmo alu/zink. Taget har kostet 1200-1800 kr/m2.

Udført af:

Brændegaard Byg ApS

Pris:

1200-1800 kr/m2.

Tid:

3-4 uger

Sted:

Odense SØ

Anbefaling fra Ole Ravnholt Jensen vedr. Nyt Tag på Parcelhus:

Nyt Tag på parcelhus. Jeg vil ud fra nedenstående komme med min bedste anbefaling, for Brændegaards Byg.

Vi kontaktet Allan Brændegaard Byg, da vi ønsket et tilbud på et nyt tag. Jeg have tidligere fået tilbud fra andre tømrermester, men var i tvivl om Kvalitet og korrekt udførelse.

​Jeg fik via. mine kollegaer, oplyst at det var Brændegaards byg, som jeg skulle kontakte hvis det var kvalitet jeg ønsket, samt at han overholdt aftaler til en fornuftig pris. Allan kom forbi, gennemgik gammelt tag konstruktion og kom med detaljeret beskrivelse, hvorledes han ville lave det og hvorfor.​

Det var for os en ekstra tryghed, da vi tidligere mere eller mindre kun have fået en materiale oversigt samt pris. Ud fra det aftalte fik vi en pris, som vi fandt ganske fornuftigt i forhold til andre tilbud. 

Allan gik igang til aftalte tid og vi have undervejs en god dialog, han kom undervejs med råd og vejledning, bla. var vores isolering ikke korrekt udført, der kontaktede han virksomheden og fik rettet dette. Vi mødte hver morgen en Tømrer, med et stort smil og positiv tilgang til projektet. 

Arbejdet var meget omhyggeligt udført. Særligt vind afskærmning under udhæng samt underlag for skotrender i vinklen på huset var meget tidskrævende. Dette var noget at Allan gjorde opmærksom fra start, at det var tidskrævende, men at det var den korrekte måde at udfører det på. 

Vi have desuden løbende nogen ændringer som blev rettet til hen af vejen. Tag Sort Tegl, Undertag, forskalling, alt udvendigt træværk, tagrender og afløb rør blev udskiftet. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger for Brændgaards byg.

​​

Bestil gratis tilbud

Beskriv kort din opgave og vi vil vende tilbage til dig med et gratis og uforpligtende tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ungt og dynamisk firma

Medlem af Byg Garanti

Private og erhverv

Firma

Brændegaard Byg ApS

CVR: 33587953

Kontakt

Telefon: 22 53 5​8 52

E-mail: a@braendegaardbyg.dk