Professionel tagrenovering og lægning af nyt tag

Er taget ved at være slidt? Eller er du træt af de materialer, det er lavet i? Hos Brændegaard Byg ApS er vi specialister i tagrenovering, tagreparation og lægning af nyt tag for både private og erhverv. Vi udfører ofte tagarbejde i områderne nær Brenderup, Middelfart og Bogense, men vi kører gerne på hele Fyn.

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. En tagrenovering er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft. Se eksempler på tagarbejde her.

Hvad koster et nyt tag?

Udskiftning af tag, tagservice og tagrenovering har forskellige priser alt efter, hvor meget der skal laves. Det afhænger af forskellige faktorer, der bl.a. kan være:

  • Størrelsen på taget.
  • Valg af tagmateriale.
  • Om taget skal være med eller uden tagvinduer.
  • Om der skal udskiftes tagrender og nedløb, og hvilke materialer de i så fald skal være i.

Vi tilbyder vejledning og rådgivning ved tagrenovering

Hvis taget skal skiftes, er der en verden af muligheder inden for tagrenovering. Vi rådgiver, vejleder og inspirerer med udgangspunkt i dit hus. 

Vi er din professionelle samarbejdspartner til tagarbejde, hvor ingen opgaver er for store eller for små. Vi laver alt fra små tagreparationer til lægning af et helt nyt tag.

Vi tilbyder dog en billig pris på alle vores services. Du er altid velkommen til at kontakte os for et tilbud på din opgave, hvis du gerne vil have noget konkret at forholde dig til. Det er ganske uforpligtende.

Er en tagrenovering tiltrængt, står vi klar til at rådgive dig til den rette løsning. Vi har mange års erfaring i branchen, og har altid fokus på glade kunder og høj kvalitet. Du kan derfor trygt vælge os til at udføre din tagopgave.

Ring og få et godt tilbud på tagrenovering

Står du overfor en kommende tagrenovering, der forudsætter en kompetent fagmand, hører vi gerne fra dig. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til priser, muligheder, materialer eller noget helt andet. Vi kommer som sagt gerne ud og ser på opgaven samt giver et uforpligtende tilbud.

Ring til os allerede i dag på telefon: 22 53 58 52 eller send os en e-mail: a@braendegaardbyg.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Vi ser frem til at hjælpe dig med renovering af tag!

Bestil gratis tilbud

Beskriv kort din opgave og vi vil vende tilbage til dig med et gratis og uforpligtende tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Brændegaard Byg ApS

CVR: 33587953

Kontakt

Telefon: 22 53 5​8 52

E-mail: a@braendegaardbyg.dk